Tmi Jurfix kiinteistöhuolto


Nuutti Jurvanen oli juuri täyttänyt 17- vuotta kun perusti Tmi Jurfix kiinteistöhuollon joulukuussa 2016.  Idea yrityksen perustamisesta taisi syntyä kun olin 2016 heinäkuussa leikkaamassa erään naapurustossa asuvan eläkeläispariskunnan nurmikkoa. Olin tosin jo paljon nuorempana miettinyt, että aikuisena perustan yrityksen. En sitten ehtinyt edes täysi-ikäiseksi, kun yrityksen perustin. Tästä eläkeläispariskunnasta sainkin ensimmäisen asiakkaan.

-Toukokuussa 2017 huomasin, että apukäsistä ei olisi haittaa, otinkin sitten kaverini töihin, auttelemaan aina kun yksin ei ehdi tai pysty kaikkea tekemään.       -Toukokuussa 2017 aloitimme myös viherrakentamisen                                              -Talvella 2018 mietin mitä palveluita voisin tarjota, kun työt olivat lähinnä kesäkauteen perustuvia ja talvet olivat hiljasia. Rupesimmekin Tarjoamaan jo seuraavana keväänä pihapuiden kaatoa.                                                                     -Kesäkuun 2018 lopussa, Tmi Jurfix kiinteistöhuolto aloitti myös konevuokraamo palvelun Ikaalisissa, vuokrattavia koneita ei paljoa vielä ole, mutta kasvatamme konekantaa kysynnän mukaan.
-Yrittäjä, Nuutti Jurvanen-                                                                                               Nuutti Jurvanen on 18- vuotias, keväällä 2018 sähköasentajaksi valmistunut Tmi Jurfix kiinteistöhuollon omistaja. Nuutilla on iästään huolimatta, paljon tietoa ja taitoa kiinteistö- ja pihatöistä. Työkokemusta on kolmelta kesältä Ikaalisten kaupungin vihertoimelta, kaksi viimeisintä kentänhoitajana ja ensimmäinen puistopuolella.